sunnuntaina, elokuuta 01, 2004

Dir en Grey - Ain't Afraid to Die

Aamulla kuolin. Kello soi aivan liian aikaisin. Ylös nousemisesta ei ollu tietoakaan. Tunnin torkkumisen jälkeen pelastava enkeli nosti minut ylös sängystä ja pakotti minut kaupunkiin. Näin sain hankittua tarvittavan tyllin ja sain vielä hienot sukkiskset, joita en toistaiseksi voi käyttää. Mutta ehkä joskus sitten kun saan hankittua ne keltaiset siihen lisäksi. (Eli ei koskaan.) Ja kun pääsin kotiin minun piti urakoida ja lakata kirjahylly, mutta, kas! lakka oli väärän väristä. Minun onneni. No sitä seuraa kauhea riita äidin kanssa kun en olisi halunnut K-rautaan lähteä. Täysin naurettavaa. No K-rauta loves me! Se oli mennyt kiinni ennen kuin paikalle pääsimme. No sitten autoin äitiä saunanlauteiden kiinityksessä, kun sen halusin lepyttää. Jea. Se vasta oli jotain.
Illaksi lähdimme ulos ja tapasimme joitan tuttjua. Jea. Oli ihan kivaa, mutta en sietänyt sitä musiikkia (ei siinä sinäänsä nyt mitään suurempaa vikaa ollut) kun minulla oli vain hirveä mieliteko kuunnella Dirua ja se vain pahensi tilaa. Hemmetti. Olen riippuvainen siitä. Tämä on sairasta. Sitten joskus kun saan vähän kuvia seinille, en varmaan voi lähteä huoneestani kun minun pitää vain möllötellä niitä. Jossain täytyy mennä raja. Täytyy. Olen täysin addiktoitunut, enkä voi sille mitään.
Voi että. Ihmiset ovat tyhmiä. Taas jälleen kerran käytiin ikäero keskustelu (minä olin kyllä aika passiivinen) ja en pysty tajuamaan, että vanheneeko vuodessa niin paljon. Tai itse minusta vuotta nuoremmat eivät ole mitenkään lapsellisempia (tietenkin riippuu yksilöstä, mutta yleisesti) eikä vuotta vanhemmat kovinkaan kypsempiä. Tietenkin jokainen vuodessa muuttuu, mutta tapahtuuko siinä mitään päätä huimaava kypsymistä, siitä en mene takuuseen. Minua ihan naurattaa kun ajattelen kuinka aikuinen tulen olemaan sitten vuoden päästä. Ihan päätä huimaa, kun sitä ajattelee. Minä. Aikuinen. Ei kiitos. En jaksa. Aikuisena oleminen on täysipäiväistä hommaa. Eikö kannattaisi olla vastuuton teini kun vielä voi? Ärsh. Lopetan tämän nyt ennen kun alan kuulostamaan wnb aikuiselta, koska se ei ole tarkoitus. Ei. Uskokaa pois. Ei. Olen lapsi. Se on oikeasti jees.