torstaina, elokuuta 12, 2004

Dir en Grey - Mushi

Ääh. Minulla on tylsää. En ole taaskaan tehnyt, mitään jännää. Olen vain pyörinyt kotona koko päivän.
Nyt kuuntelen Mushia. Tämä on kaunis kappale ja minusta se itkee. Kyon laulu kuulostaa itkuiselta, kitarat kuulostavat itkuisilta. Tämä laulu on täynnä itkua. Mutta silti se on ihana ja kaunis.
Minunkin tekisi mieli itkeä. Olen ollut liian pitkään yksin. Tuntuu kuin en olisi nähnyt ketään ainakaan 100 vuoteen. On kauhean yksinäinen olo. Onneksi huomenna pääsen laivalle (eh..) ja näen edes joitain ihmisiä. Ja onneksi koulu alkaa ja voisin jopa tutustua uusiin ihmisiin. Äh, tuntuu vain niin mahdottomalta, että tustuisin kehenkään. Ylä-asteellakin kesti 3 vuotta, ennen kuin tutustuin edes rinnakkaisluokkalaisiin.
Ääh. Haluaisin että olisi jo syyskuu ja synttärit ja saisin rahaa ja olisin siihen mennessä löytänyt kavereita. Ja sitten heti hyppäys lokakuun 6. ja Dirun uusin DVD ilmestyy. MINÄ HALUAN SEN. Ja minä haluan vielä erikois painoksen ja kaikkea. MINÄ HALUAN. Ja sitten minä haluan Pariisiin syyskuun 12. kun Bloodilla on keikka siellä. En ole bändiin tutstunut lähemmin mutta minä haluan nähdä edes jonkun Japanilaisen yhtyeen livenä lyhyen elämäni aikana. MINÄ HALUAN. Ei ole totta. MAAILMAN TOISIKSI PARAS JAPANILAINEN YHTYE KONSERTOI BERLIINISSÄ. MINÄ RUPEAN ITKEMÄÄN ONNESTA ;_________; Lokakuun 30. minä olen Berliinissä katsomassa D'espairsRaytä, oli mikä oli. Paskat Bloodista, minä haluan nähdä D'espairsRayn. Minä haluan oikeasti, minä haluan. M I N Ä H A L U A N. Perkele.
Nyt ei ole edes olo yksinäin kun minä vain haluan nähdä D'espairsRayn. Menen vaikka yksin. Minä menen vaikka yksin katsomaan D'espairsRaytä Berliiniin. Minä myyn itseni vaikka vaimoksi jollekkin ällölle vanhalle äijälle, jolla ei edes seiso, kunhan pääsen näkemään D'espairsRayn livenä. Minä teen mitä vain. Minä teen oikeasti mitä vain. Minä vaikka kuolisin. Minä vaikka menisin nunnaksi luostariin ja rupeaisin uskovaiseksi.
Matka maksaisi n. 400 euroa. Mistä raha? En tiedä.
Lahjoituksia otetaan vastaan.