sunnuntaina, elokuuta 08, 2004

Ei Mitään.

Ei minulla mitään asiaa ole. Halusin vain kirjoittaa kun tylsää oli.
Mitään en ole tänään tehnyt. Tai olenhan minä vaikka mitä, mutta en mitään kivaa. Menin nukkumaan aamuyöllä joskus puoli kuuden maissa. Sitä ennen kuuntelin uutta Jrock md:täni. Oli pakko lopettaa kun vaivuin jonkin näköiseen transsiin. Luulin sitä ensin uneksi, mutta kun sain laitettua soittimen pois ja yritin nukkua, ei minua väsyttänyt. Kuitenkin sain jossain vaiheessa unta ja heräsin jopa jo kolmelta. On unirytmi vähän sekaisin. Sitten vain laskottelin, revin tapettia, laiskottelin, söin, laiskottelin, kuuntelin musiikkia, laiskottelin... Eli siis taas turha päivä.
Tajusin, että koulu alkaa kohta. Toisaalta odotan innolla sitä, koska sen myötä tulee edes jonkinlainen elämä, mutta toisaalta pelottaa, että kesä loppuu. Odotinhan minä sitä niin innolla. Ja ei ole ollut yhtään tosikivaa päivää, mitä muistelisi innolla ja mihin haluaisin palata aina uudestaan ja uudestaan. Ei tänä kesänä. Mutta itse minä olen seurani valinnut. Koulun myötä tulee toivottavasti muutos, uusia kavereita, niitä minä kaipaan enemmän kuin mitään muuta. Uusia kavereita.
En ole vielä hakenut koulukirjoja. Vihkojakaan en ole ostanut. Ei minulla ole mitään tajuntaa, että mitä muuta tarvitsen. Minä en oikein nyt osaa sisäistää näitä asioita. Mutta ehkä ne siitä koulun myötä selviää. Toivon mukaan... Muuten olen aika pihalla.
Ensi viikonloppuna värjään hiukset. Ei minulla ole hajuakaan ketä sen värin minun päähäni laittaa, mutta sen tiedän, että se on mustaa. Sitten laitan sen jonkun viattoman tekemään minulle muutamia pitkiä pikkulettejä hiuspörröstäni. Vähän niinkuin sillä japanilaisella katulapsihuorapojalla, mikä minä haluaisin olla. Ja kun hiuksista puhutaan, minä meinasin leikata tänään itselleni otsahiukset. Kaikki oli valmiina, mutta en vain saanut leikattua. Pelkäsin, etteivät ne sopisi minulla. Ja sellaisista eroon hankkiutuminen kestäisi kauan. Mutta harkitsen vielä.

Plastic Tree - Kuuhaku no Hi
Sain tämän vihdoin ladattua ja tämä on ihanakaunismukavanätti.