tiistaina, elokuuta 10, 2004

Gackt - Dybbuk

Tämä on yksi parhaista kappaleista, mitä olen Gackt-samalta kuullut. Tavallaan tämä on hirveä ja järkyttävä, mutta toisaalta ihana ja rakastettava ja mukaansa tempaava ja kaikkea. ih. ih.

Heräsin tänään jo 12.30, kiitos isäni. Pikkuhiljaa sain itseni näyttämään jälleen ihmiseltä ja pääsin ulos täältä hullujen huoneelta. Menin postiin ja yritin lähettää villa-rastani Raaheen, niin eiköhän se perkeleen postitäti sano, ettei voi lähettää niin, että vastaanottaja maksaa postimaksun. Siinä vaiheessa nousi savu korvista ja hymyilin ihanaa tekohymyäni ja poistuin paikalta ennen kun räjähdän. Sitten menin kirjastoon ja kuulin, että minulla on sinne velkaa 11 euroa, enkä voi lainata kirjoja. Ja taas ärsytti. Pitää pyytää äidiltä rahaa, niin saan taas kirjaston käyttööni. Jes. Sitten, kipittelin kauppaan ja ostin hiusvärin. Tajusin juuri, että on tyhmää värjätä hiukset, kun otsatukan leikkuu leikin jälkeen tulen näyttämään niin tyhmältä, että piilotan koko hiukset johonkin. No, ovatpahan silti mustat. Sitten sain vihdoin hankittua pikkusiskolleni syntymäpäivälahjan. En ole myöhässä kuin reilun kuukauden. No mitäpä tuosta. Ajatus on tärkein. Ja samalla löysin KAWAIIIT panda-ponnarit. En voinut vastustaa niitä. Löysin vielä mustan hatun, jolla voin peittää tulevat hiukseni. En kyllä tajua, että miksi minä edes haluan leikata otsahiukset kun tiedän, että niistä tulee rumat. Olen outo, tiedän.
Ja sitten löysin vaikka mitä, mitä haluaisin. Akateemisesta kirjakaupasta löytyi Suomi-Japani-Suomi-sanakirja, 27,90 ja japanin opiskeluun tarkoitettu kirja, hintaa en muista, mutta n. ~30 €. Sitten löysin ah-aina-yhtä-ihanasta hemasta, ihana pääkallo tyllihameen, 19,90. Sitten haluan korsetin. Sellaista en ole mistään löytänyt ja hintakin olisi varmaan minun kukkarolleni sopimaton. Mutta hauluanpas silti. Sitten haluan rahaa, että voin tilata Dirun levyjä Japanista (siinä samassa menisi jotain muitakin bändejä). JA ENITEN HALUAN DIRUN UUSIMMAN DVD:N JOKA ILMESTYY 6.10, 52,90. ERIKOISPAINOS, KIITOS TÄNNE NYTJUURIHETI.