lauantaina, elokuuta 14, 2004

h a p p y ^_________________^

Jea. Olin tänään laivalla. Oli ihan mukavaa. Ei oikein ollut mitään jännää tekemistä, mutta kyllä se kotona istumisen voitti. Löysin sieltä jopa mustaa kynsilakkaa. Jes. Olin iloinen, kun se oli vielä haplaa ja näin. Ja sitten ostin karkkia. Minulle tuli ihan huono omatunto kun ostin sen verran karkkia ja nyt mussutan sitä ja kohta olen paksumpi kuin Martti Ahtisaari. Mutta, ei voi mitään.
Sitten näin illalla kaikkia kivoja ihmisiä ja minulla oli hauskinta pitkään aikaan. Kerrankin sain olla omaitseni, eikä tarvinnut välittää, mitä muut ajattelevat. Ei tarvinnut kuunnella yhtään halveksuvaa kommenttia. Eikä mitään muutakaan paskaa. Minä suoraan sanoen nautin elämästäni.
Uujea. Noiden ihmisten kanssa voisin olla vaikka vuoden autiolla saarella tuntematta minkään näköistä ahdistusta. (Okei, en lupaa mitään.) Mutta oli kyllä niin kivaa. Vaan, oli kyllä päivälläkin. Tämä oli ehkä yksi kesäloman ehdottomasti parhaimmista päivistä. Ehdottomasti. Olen niin hyvällä tuullella, ettei mikään nyt jaksaisi lannistaa sitä. Haluasin vielä nähdä Henkienkätkemän ja sitten iih. Kyllä elmä on joskus niin kivaa.
Sitten laiton galleriaan uuden kuvan otsiksesta. Tiedän, se on hirveä, mutta ei voi mitään. Että juu.
Tämäpä nyt tästä, pitää herätä huomenna aikaisin, enkä jaksa nyt ajatella, ettei hyvä tuuli mene pois. Joskus kerrankin minäkin olen iloinen.
Ainiin, Matka Berliiniin (katsomaan D'espairsRayta) maksaisi 115 (matkat) ja sitten vielä konsertti lippu jne.. Jos on vapaaehtoisia mukaan lähtijöiksi (niin ja kenelle minä tuonkin mahdoin suunnata, niille mielikuvitus ystävilleni jotka tätä leikisti lukevat? en tiedä) niin voi ilmoittautua mukaan.
Ja sitten minä haluaisin vielä rakastua johonkin kivaan henkilöön ja sellaista. Mutta olen iloinen näinkin.
Nyt alkaa juttu mennä sellaiseksi, että sänky kutsuu.