perjantaina, elokuuta 27, 2004

jee.

Olen aikas ilonen. Tänään oli hyvä päivä, koskaa...

...Opo teki minun ainevalintani koko vuodeksi. En oikein tiedä että toimiiko se näin, kun pitäis suorittaa enemmän kursseja. Mutta kai se opo tietää. Pitää vielä vaihtaa yksi ilmaisutaidonkurssi. Ja jotain muuta pientä. Tosin nyt joudun olemaan melkein aina mein luokan kanssa ja se ei o mitään parastakivaa ku en tykkää mein luokasta hirveesti. Tai on siellä jotain kivoja tyyppejä, mutta kyllä osa on sellasiá ettei jaksais, etenki kun tietää että muilla luokilla ois sellasia ihmisiä joiden kanssa oikeesti vois olla semmoi että tykkää. Taidan tuomita meidän luokkalaiset liian helposti.

...Saan ensi viikolla Love Hina 1. Se on mangaa. Ja sitten saan Ranma ½ 1. kahden viikon päästä. Odotan inolla. Ne on ensimäiset mangani. JEE. Englanniksi. Turussa oli vain ruotsiksi. Ja minusta olisi tyhmää lukea mangaa ruotsiksi. Odotan innolla. Ja mitä nyt ehdin tuota Love Hinan ruotsinkielistä versiota selaamaan se näytti hyvin piirretyltä. JA SITÄ LUETAAN KUIN JAPANILAISTA KIRJAA. Ranma ½:lta tosin luetaan kuin eurooppalaista ja olen vähän pettynyt. Mutta ei se haittaa. Saa nähdä, että innostunko niin, että jaksan ostaa lisää osia. Hipshipsjee.

...Tänään oli kaunis päivä. Sellainen leppoisa. Oli ihanaa kävellä kävelykadulla ja aurinko paistoi ja hyvää musiikkia tuli md:ltä ja kaikki oli vain niiiiiin kivaaihanaajee. Oli jotenkin niin vapaa olo. Tykkäsinrakastin.

...Kirito on ihana. Kiroto on niiiiin läähwonk (pakko omistaa yksi kappale fanityttö persoonalleni.) Ja kiritolla on maailman ihanimpia meikkejä ja kaikkea. Mutta. Ei voita Dirun poikia, ei. Ei. Mutta joo. Liimasin lisää Diru-kuvia kalenteriin, että voin kuolata niitä aina kun en ole koneella. Tänään varmaan liimaan lisää, jos löydän liimaa ja tilaa kalenteristani, tai jostain muualta. Jee. On ne japanilaiset niiiiiiiin ihania. Voi luoja. Olen päivä päivältä fanitytömpi.

...Äsken kun kävin tässä välissä koiran kanssa, aurinko paistoi tosi nätisti puistoon puiden välistä ja sitten oli kivasti varjoja ja valoisia kohtia. Joo. Se oli vain pieni kiva juttu jota jäin möllöttämään. Se oli nättiä.

Nyt taidan mennä tekemään sivujani, jos jaksan. En tiedä. Jee. Moi.

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

ihquu <3

29. elokuuta 2004 klo 19.22  

Lähetä kommentti

<< Home