tiistaina, elokuuta 31, 2004

kikatirskis

Hihii. Olen aikas happy. Ja se on aikas kivaa. Kaikki tuntuu luistavan niin hyvin. Ja lähes kaikki on kivaa. Tosin koulusta en pidä. Siellä on aika yksinäistä ja tylsää ja se ahdistaa minua. Ja ihan tyhmää kun tunneilla ei voi kuunnella musiikkia eikä nukkua tai tehdä mitään kivaa. Koulu on ihan tyhmä. Joo.

Ja näin välihuomautuksena (joskin erittäin turhanakin). Olen tajunnut että vieraskirjastani on tullut jokin friikki sirkus! Minun on pitänyt kirjoittaa tämä nyt n. kuukauden ajan ja aina olen unohtanut. En tiedä että miksi minun se edes on pitänyt kirjoittaa, mutta nyt kirjoitin kun kerrankin muistin.

Aion värjätä hiukset. En oikein tiedä että minkä värisiksi. Kun joo. Kukaan ei tue blönd/punainen viritelmää. Puhumattakaan blönd/turkoosi. Ja sitten jos hiukset eivät edes vaalene ja pitää laittaa 3847184657 värinpoistoa eikä oikein olisi rahaa moiseen. Ja sitten jos se onkin ruma ja ihan turhaan olen tappanut hiukseni. No ehkä värjään sitten joskus kuukauden päästä kun mennään kampaajalle (en jaksa selittää pitkästi) niin voi sitten kampaaja laittaa oikeilla väreillä. Ja nyt vain pidän tämän mustan ja leikkaan otsista kivemmaksi. Ja sitten tätä leikataan kanssa. Tämä on nyt h i r v e ä! Joo. Se siitä.

JA MINUN LOVE HINA TULI TÄNÄÄN KAUPPAAN. Voin hakea sen huomenna. Jee. Olen ihan jeejee. Ja sitten kun alkaa vielä japanin kurssi maanantaina, tosin minulla ei ole kirjaa eikä mitään muutakaan, mutta ehkä siellä sitten selviää. Toivon mukaan. Odotan innolla. Tosin olisi mukavaa jos siellä olisi joku kaveri mukana. Mutta en tunne ketään joka haluaisi tulla sinne kanssani. Ketään ei pahemmin kiinnosta. Tyhmää!

Mutta nyt lähden suihkuun, koska en usko, että jaksan aamulla herätä niin aikaisin. Olen laiska. Tiedän. Hihiihii.

napsahti.