maanantaina, elokuuta 09, 2004

Plastic Tree - Gerbera

Uuden elämäni ensimmäien päivä. Ja miten sitä voisi kuvailla? Tylsä. Kuuma. Samaa vanhaa paskaa. En minä mitään pystynyt muuttamaan. Tekisi jo mieli poistaa koko eilinen elämästäni. Mutta olisiko se oikein? Olisiko oikein jatkaa sitä mistä eroon halusi? Minä en nyt tiedä yhtään, mitä minun pitäisi tehdä. Enkä minä tähän tilanteeseen yksin vaikuta. En.
Olen ihan sekaisin. Minulla ei ole enää mitään käsitystä mistään, enkä tajua mitään. Kaikki vain on harmaata puuroa ja se kulkee lävitseni, eikä vaikuta mitenkään. Ja minä vain unelmoin. Minä vain unelmoin, että tämä elämä olisi niin kuin ennen. En minä muuta halua, kuin sen että kaikki on niin kuin ennen. Ja sitä minä en saa. Ainoa asia, mitä toivon ja sitä minä en voi saada. En koskaanikinämilloinkaan. Haluan vanhan rakkaan elämäni takaisin. Ajan, jolloin se ei vielä ajanut minua hulluksi. Ajan, jolloin olin iloisempi kuin koskaan. Ajan, jota eniten elämässäni rakastan.
Minua pelottaa tulevaisuus. Minä pelkään, että tämä jatkuu. Tai menee huonompaan suuntaan. Minä pelkään, että menen ja yritän saada kaiken entiselleen. Ja entien minua pelottaa se, että jos onnistun. Ja silloin tulevaisuus olisi kuin menneisyys. Minä tulen hulluksi. En tiedä enää, että mitä haluan. Tai tiedän minä, mutta en osaa pukea sitä tähän muotoon. Minä haluan ne hetket takaisin, joita minä rakastan, ja haluan poistaa elämästäni ne hetket, jotka ovat minut tähän tilanteeseen ajanut. Epäselvää, eikö? En minä tiedä. En tunnu tajuavan mitään. En itseäni, en ajatuksiani, en muita, en muiden ajatuksia. MINÄ EN TAJUA ENÄÄ MITÄÄN.
Minusta tulee hullu. Menetän järkeni ja nämä ovat ensi askelia siihen. Pelkään oikeasti menettäväni mielenterveyteni. Tämä ei ole leikkiä, vaikka täällä naurankin yksin. (Hullu, mikä hullu.) Minun käsitykseni kaikesta on kadonnut. Minä vain olen, vaikka mitään en tajua. MINÄ HALUAN JÄRKENI TAKAISIN. Samoin, kuin rakkaan ihmisen. Minä en osaa sanoa mitään ja minusta tuntuu, että olen jo sanonut liikaa, mutta kun minä vain haluan sanoa sanoa sanoa sanoa sanoa sanoa s a n o a.