torstaina, syyskuuta 02, 2004

Bitch Alert - God Doesn't Like Me

Imuttelin (hyi minua!) tämän kappaleen joskus kesällä. Ja nyt yhtäkkiä se alkoi soimaan päässäni ja oli pakko kuunnella. Ja se kuulostaa todella hyvältä ja rakastan noita sanoja. Ne ovat aikas kivaet. Tästä tuli siis päivänkappale. Kirjoitin sen jopa kalenteriin. Tykkään.

Sitten minulla oli vähän tylsää ja laskin kalenteriini päivät kesälomaan. (Oli siis matikantunti.) Jäljellä on enää 276. Se on aika paljon. Ja jos ensi kesä on yhtä floppi kuin tämä kesä, niin en edes sitä odota. Tosin Ruisrockia odotan jo pelkästään siksi että näen taas Annan. Anna kyllä tulee Turkuun jo marraskuussa. Ja siihen on enää jäljellä 70 päivää. Eli minä voin elää vielä 72 päivää ja sitten voin kuolla koulun aiheuttamaan tuskaan ja tunne-elämän olemattomuuteen ja kaikkeen muuhunkin.

Olen kyllä iloinen. Minusta kaikki on kivaa. En jaksanut tänään edes kiukutella sitä, että ujostelin taas, enkä tehnyt mitään.. (err. tämä aihe loppuu tähän.) Ja sitten minun kännykkä taisi hajota? En tiedä. Nyt se kai toimii taas. Mene ja tiedä. Ja sitten irkkikin hajosi, mutta nyt se kai toimii edes jotenkin. Tai siis toimii kyllä. Ja sitten vielä jouduin kuuntelemaan äidin juoruamista jonkun tyhmän ylipirteän kaverinsa kanssa. Voi kuinka olikaan tekopirteä meno. Söin vain karkkia.

Minä olen iloinen. Piste.